Кількість
|
Вартість
|
||
|
Компостери - прекрасний варіант для переробки харчових і садових відходів. Як правило, це ємності, які виготовляють з морозостійкого поліетилену високої щільності; вони легкі і міцні, мають тривалий термін служби, більше 20 років при дотриманні правил експлуатації. Корпус - як правило, не має дна. Це робиться для того, щоб компостер міг вільно контактувати з ґрунтом і давати вільний доступ черв'якам і мікроорганізмам.
Компостери закритого типу оснащені кришкою з поворотним вентилем, який дає можливість регулювати надходження повітря бічними люками в нижній частині. Вони призначені для вилучення готового компосту, а також отворами для циркуляції повітря.
Конструкції обох типів ви зможете придбати в магазині in-green.com.ua. Звертайтеся! Існують також компостери відкритого типу - це більш ефективний і естетичний варіант компостування. Вони дають можливість отримати готовий компост через 6 місяців, оскільки в його стінках є отвори для кращої аерації компостируемой маси, що прискорює процес компостування. Ці стінки досить легко складаються і розкладаються, що дозволяє полегшити процес перемішування компостируемой маси і вилучення готового компосту.